0

Erotische kleding kopen?

Erotische kleding wordt veelal gedragen in de slaapkamer of naar erotische feestjes. Het kan dan ook zijn dat erotische kleding voor jou iets anders betekend dan voor iemand anders. Één ding is hetzelfde over alle benamingen, de kleding wordt gebruikt in een erotische context en voor het plezier van jezelf en/of de andere(n).

Erotische kleding kan omschreven worden als:

erotische kleding

Erotische jurkjes

Een sexy doorschijnend jurkje met kanten details kan een voorbeeld zijn van kleding die als erotisch beschouwd wordt. Jurkjes zoals deze kunnen, beide, voor de de slaapkamer en kinky feestjes gebruikt worden en zijn dus altijd handig. Ook zijn er jurkjes die minder tot de verbeelding overlaten zoals jurkjes met open cups, open billen en jurkjes van gaas stof.

Pikante lingerie

Er is ook lingerie die gedragen kan worden als kleding. Dit is lingerie in combinatie met een jarretel setje en bijvoorbeeld een hoge slip. Hiermee bedek je net iets meer als een normale lingerie setje en kun je het dragen als bovenkleding. Ook kun je je kiezen voor een BH als top of bovenstukje, zonder dat je een topje er over heen draagt.

erotische catsuit

Catsuits

Een catsuit met subtiel gaas kan ook perfect dienen als erotische kleding. Het gaas kan net genoeg van het lichaam bedekken zodat het de spanning opbouwt, maar toch zo veel verhullen dat het alle aandacht trekt. In combinatie met bijvoorbeeld een mini rokje kan het ook dienen als top en panties.

Accessoires en tips
Tips voor artikelen die toegevoegd kunnen worden aan de kleding zijn bijvoorbeeld sexy strings, slipjes, kousen, lingerie, pruiken en handschoenen of sierraden. Voor al deze items kun je bij ons terecht. Zorg dat ze altijd zo veel mogelijk in één keer besteld dan zijn de verzendkosten het laagste en kun je altijd passen en/of eventueel retourneren als het niet goed zit.